Vi i La Vida er meget stolte over, at vi af Børsen er kåret til Gazellevirksomhed 2014. At være Gazelle betyder, at du har en af de hurtigst voksende virksomheder i Danmark som igennem de sidste 4 regnskabsår har mere end fordoblet sin omsætning med et positiv bruttoresultat hvert år.

Derudover er vi nomineret til den prestigefyldte erhvervspris – EY Entrepreneur Of The Year. EY Entrepreneur Of The Year-konkurrencen sigter mod at hylde og ære verdens dygtigste iværksættere. EY Entrepreneur Of The Year, ønsker at sætte entrepreneurship og vækst på dagsordenen, og inviterer til debat om hvordan Danmark kan skabe et miljø, hvor innovation og kreativitet kan spire.

Det er for os i La Vida et kæmpe skulderklap og en stor påskyndelse af vores arbejdsindsats. Det styrker samtidig vores tro på at vores idegrundlag om at drive en god forretning med hjertet på rette sted hvor kunden i centrum, er nogle yderst holdbare parametre.
Vi retter derfor en helt særlig tak til alle vores gode kunder, for jeres store opbakning og tro på vores sortiment igennem årene.

Vi ser lyst på fremtiden og ser frem til mange spændende år fremover.

De bedste hilsner
Janne
La Vida